- Affected Version
- WoltLab Suite 5.2
Hi Friends,
I will be publishing the Turkish language package Woltlab 5.2 (core + forum) soon.
Hi Friends,
I will be publishing the Turkish language package Woltlab 5.2 (core + forum) soon.
Hi Friends,
Filebase dahil olacak mı acaba. Şimdiden teşekkürler.
Filebase dahil olacak mı acaba. Şimdiden teşekkürler.
Hayır yukarıda da belirttiğim gibi 5.2 (Core + Forum) ayrıca ACP de Türkleştiriliyor. Kendimde mevcut hangi eklentiler varsa onu yayınlayacağım.
Hayır yukarıda da belirttiğim gibi 5.2 (Core + Forum) ayrıca ACP de Türkleştiriliyor. Kendimde mevcut hangi eklentiler varsa onu yayınlayacağım.
Ben de çeviriye başladım. Fakat ACP'yi Türkçe'ye çevirmekten bir süre sonra vazgeçtim. Kontrol panelini İngilizce kullanırken daha rahat ettiğimi fark ettim. Tabii, bu da vakit kaybı oldu. Bu yüzden ACP dışında kalan ön sayfada gözüken şeyleri çevirmeye geçtim bugün.
Sizin çeviriniz ne durumda?
Ben de çeviriye başladım. Fakat ACP'yi Türkçe'ye çevirmekten bir süre sonra vazgeçtim. Kontrol panelini İngilizce kullanırken daha rahat ettiğimi fark ettim. Tabii, bu da vakit kaybı oldu. Bu yüzden ACP dışında kalan ön sayfada gözüken şeyleri çevirmeye geçtim bugün.
Sizin çeviriniz ne durumda?
Bir çok yerini çevirmiş durumdayım. Hakkımda bölümünden sayfamı takip edebilirsiniz.
Bir çok yerini çevirmiş durumdayım. Hakkımda bölümünden sayfamı takip edebilirsiniz.
Evet, bir süredir takip ediyordum. Lisans almaya karar vermeden önce de incelemiştim. Şu an toplamda %17'sini çevirmiş durumdayım. Eğer çok ilerideyseniz ve paylaşmayı düşünüyorsanız ona göre hareket edecektim
Evet, bir süredir takip ediyordum. Lisans almaya karar vermeden önce de incelemiştim. Şu an toplamda %17'sini çevirmiş durumdayım. Eğer çok ilerideyseniz ve paylaşmayı düşünüyorsanız ona göre hareket edecektim
İçerik ve çeviri karışık ilerliyorum. Aynı zamanda tasarımı da editliyorum. Bitince paylaşacağım.
İçerik ve çeviri karışık ilerliyorum. Aynı zamanda tasarımı da editliyorum. Bitince paylaşacağım.
Tamamdır, teşekkür ederim.
kardeş elinde 3.1 için dil paketi olan var mı?
3.1 Cevirisi yayinlandi mi Arkadaslar ??
Merakla çevirinizi bekliyorum ilginiz için teşekkürler.
Merakla çevirinizi bekliyorum ilginiz için teşekkürler.
5.2 güncellendi sorunsuz olarak 5.1 dil paketi ile.
Airgunturk hangi dosyayi ekledin kardes? 5.1 Version icin bile Türkce Paketi bulamiyorum?
Anyone has "Türkisch Pack" ?
Hat jemand zufällig das Türkische Sprachpaket? für die Aktuelle version? Bzw. 5.1?
Bende bir çoğu çevrilmiş 5.3.5 forum + cms mevcut dilersen gönderebilirim. dvT
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!