Woltlab Suite Turkish Language

  • Betroffene Version
    WoltLab Suite 6.0

    WoltLab Suite 6.0.6 güncel dil dosyası yakında eklenecek

    Gallery 6.0.6 güncel dil dosyası yakında eklenecek.

    WoltLab Suite 5.5.3 güncel dil dosyası eklenmiştir.

    Gallery 5.5.3 güncel dil dosyası eklenmiştir.

    WoltLab Suite 5.4.12 güncel dil dosyası eklenmiştir.
    Gallery 5.4.11 güncel dil dosyası eklenmiştir.

    WoltLab Suite 5.4.8 güncel dil dosyası eklenmiştir.

    WoltLab Suite 5.3.14 güncel dil dosyası eklenmiştir.

    Gallery 5.3 güncel dil dosyası eklenmiştir.

    Woltlab Suite Türkçe Çevirisi Hakkında

    Woltlab Suite çevirisi tamamlandı, ek dosyalar bölümündeki forumun versiyonuna göre dosyasını indirdikten sonra arşiv dosyasında bulunan .xml paketini sisteminize yükleyebilirsiniz. Bu çeviride, çeviri dosyasında bulunan Gizlilik Politikası kısmı Türkçe'ye çevrilmemiştir, zira bu politikalar bulundukları ülkeye göre değişiklik gösterir. Lakin yinede zaman içerisinde Gizliik Politikasını da çevireceğiz. Eğer sitenizde gizlilik politikasını etkinleştirdiyseniz, kendi gizlilik politikanızı bulunduğunuz ülke şartlarını, yasalarını ve kullanıcılarınızı temel alarak değiştirmenizi tavsiye ederim.

    Sizden ayrıca ricam eğer bir noksan, eksik ya da çeviri hatası gözünüze çarparsa söylemeniz, elimden gelen en üst noktada dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen gözden kaçan şeyler olabiliyor. Bu çeviri şu aşağıda listelenenleri içermektedir.


    About Turkish Translation of Woltlab Suite

    Woltlab Suite translation has been completed, after downloading the file according to the version of the forum in the additional files section, you can install the .xml package in the archive file to your system. In this translation, the Privacy Policy section in the translation file has not been translated into Turkish, as these policies vary according to the country in which they are located. However, over time, we will also translate the Confidentiality Policy. If you have enabled the privacy policy on your site, I recommend that you change your privacy policy based on the country's conditions, laws and your users.

    I also ask you to say if a deficiency, incomplete or translation error catches your eye, I try to pay attention to the highest point I can, but sometimes things can be overlooked. This translation includes those listed below.

    Woltlab Suite 6.x

    • Woltlab Suite Forum ( com.woltlab.wbb_tr )
    • Woltlab Suite Core ( com.woltlab.wcf_tr )
    • Woltlab Suite Core ( com.woltlab.wcf.conversation_tr )
    • Woltlab Suite Core ( com.woltlab.wcf.elasticSearch_tr )
    • Woltlab Suite Core ( com.woltlab.wcf.infraction_tr )
    • Woltlab Suite Core ( com.woltlab.wcf.legalNotice_tr )
    • Woltlab Suite Core ( com.woltlab.wcf.moderatedUserGroup_tr )
    • Woltlab Suite Core ( com.woltlab.wcf.pushClient_tr )
    • Woltlab Suite Cloud: SaaS ( com.woltlab.saas_tr )

    Kurulum

    • Öncelikle bu başlığa eklediğimiz ekteki dil dosyanızı bilgisayarınıza indirin.
    • 7zip (windows) ya da işletim sisteminize uygun benzeri bir arşiv programı kullanarak, arşiv dosyası içinde bulunan .xml uzantılı dosyayı çıkarın.
    • Çıkardığınız bu dosyayı Yönetim Kontrol Paneli (ACP)'ni kullanarak sisteme eklemeniz gerekmektedir.
    • Bunun için ACP'ye yani Yönetim'e giriş yapın ve ACP'de Özelleştirme -> Diller -> Dil İçeri Aktar ( Customization -> Languages -> Import Language ) seçeneğini seçin.
    • Açılan pencerede Dil Dosyası Yükle ( Upload Language File ) seçeneğinin altındaki Dosya Seç düğmesini tıklayarak açılan pencereden bilgisayarınızdaki .xml uzantılı dosyayı seçin ve Gönder ( Submit ) düğmesine tıklayın.
    • Düğmeye tıkladıktan sonra kısa bir süre içinde dil dosyası sisteminize yüklenecek ve yeşil bir çubuk üzerinde aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi Girdi Kaydedildi ( The entry has been saved ) bilgisini göreceksiniz.




    • Bu aşamada sisteminizi İngilizce olarak kurduğunuz ve Türkçe'yi henüz varsayılan dil olarak belirlemediğiniz için sisteminiz halen Türkçe görünmeyebilir.
    • Bunun için Özelleştirme -> Diller ( Customization -> Languages ) bölümünden Türkçe dilini gördüğünüz satırda, ID sekmesi altındaki ve resimde gösterilen üçüncü seçenek yani [tt]Varsayılan Olarak Ayarla ( Set As Default ) seçeneğini seçmeniz gerekir.


    Önemli Not: Ayrıca sistemi İngilizce yüklediğiniz için tüm kullanıcılarınızın öntanımlı forum arayüz dili İngilizce olarak seçilmiş olabilir. Bunun için ya İngilizce dilini sistemden silmeniz ve böylece Türkçe'yi otomatik olarak tüm kullanıcılara tanımlamanız ya da çoklu dil seçeneğini etkinleştirip, kullanıcılarınıza profil ayarlarından dillerini Türkçe olarak seçmelerini söylemeniz gerekebilir. Eğer forumda İngilizce içerik kullanmayacaksanız, İngilizce dil dosyasını kaldırmak daha kestirme ve hızlı bir çözüm olacaktır.

    Türkçe dili ile ilgili istekleriniz, önerileriniz ve karşılaşabileceğiniz hatalar için lütfen bu forum başlığını kullanarak bilgi veriniz.


    Çevirinin temeli Puts arkadaşımıza aittir. Yapmış olduğu çevirininin devamı niteliğindedir. Elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

  • Eline sağlık hocam çok teşekkürler. Forum adresiniz nedir sizin?

    Rica ederim ne demek. Eksik yada hatalı birşeyler var ise buradan yazmanız yeterlidir kısa sürede düzeltmeye çalışırım.

    Malesef pek ilgilenemeidğim için forumum kapalı. Belki ilerleyen zamanda farklı içeriklerle yeni bir forum kurarım. Sizn forum umarım dilediğiniz gibi gider bir sorun olursa yazmanız yeterlidir.

    • WoltLab Suite 5.4.12 güncel dil dosyası eklenmiştir.
    • WoltLab Suite 5.4.8 güncel dil dosyası eklenmiştir.


    Yazım hataları yada gözden kaçılırlmış bölümler olabilir kusura bakmayın. Gördüğünüz sorunları belirtirseniz en kısa sürede düzeltilir.

    Einmal editiert, zuletzt von BeReal (29. Januar 2022 um 17:05)

  • Marcel Werk  Alexander Ebert

    Forum ve Galeri 5.5 sürümlerinin dil dosyaları eklenmiştir.

    BeReal
    27. November 2020 um 13:56

    Einmal editiert, zuletzt von BeReal (25. Juli 2022 um 08:32)

  • Forum ve Galeri 5.5 sürümlerinin dil dosyaları eklenmiştir.

    BeReal
    27. November 2020 um 13:56

    Buna verdiğim destek kimse unutmasın bazı kesimler BeReal tek sanmasın herkes ayak ona göre denk alsın !!!

    ...

  • Merhabalar,

    WoltLab Suite 6 versiyornu bir süre önce yayınlandı. Çevrilmesini istediğiniz eklentileri bildirirseniz sevinirim.


    Herkese iyi forumlar dilerim.

  • BeReal 28. Januar 2024 um 20:22

    Hat den Titel des Themas von „Woltlab Turkish Language“ zu „Woltlab Suite Turkish Language“ geändert.

Jetzt mitmachen!

Sie haben noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registrieren Sie sich kostenlos und nehmen Sie an unserer Community teil!