Wrong statistics (Not working) after update on latest Version

  • Is mystery but the statistics for User Registrations is not working correct after update to the latest version.



    Always shows only 2-3 registrations per day and I have more than 60-80 per day.

    I have to go on maintenance => Rebuild statistics every time to get the correct numbers.


    I have no errors in logs and all Cronjobs seems to working fine.


    Thanks in advance for your help.


    Dimitris...

  • Hmmm....


    Dancing on my own.... :)


    No response yet - no suggestion


    I hope at next 24 hours to have at least an answer... 8o


    Until then, I have to go every night to ACP => System => Maintenance => Rebuild Data => Rebuild Statistics...


    I was tooo lazy lately, and I found a new work to pass my time every night... :D

    • Official Post

    The cronjob checks if there is at least one data row for the day in question and if there is, it assumes that this day has already been computed and aborts. Manually rebuilding the stats at the beginning of a day may cause rows to be created, effictively preventing the cronjob from handling this day.


    Stop manually rebuilding the stats and accept having a single day being off, from then on everything should work as expected.

    Alexander Ebert
    Senior Developer WoltLab® GmbH

  • To be honest I was never thought this way .....


    You have Right my friend.:thumbup:

    I will wait 48+ hours to see the correct statistics after the cronjob do it by auto.


    Now, I must find an other job, to pass my time late the nights. ^^

    At least I have to take daily backups in server.... :)


    Thanks for the answer... :!:

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!