Resolved Bug Reports

      • English
    1. Package descriptions have wrong language

      • Trace
      • June 1, 2013 at 3:38 PM
      • Trace
      • June 1, 2013 at 3:38 PM
    2. Replies
      0
      Views
      230
    1. Missing language variable 2

      • StratoKyke
      • June 1, 2013 at 4:01 PM
    2. Replies
      2
      Views
      501
      2
    3. StratoKyke

      June 1, 2013 at 4:01 PM
    1. Problem with auto-completion 1

      • duplicate GeGeek
      • June 1, 2013 at 4:32 PM
    2. Replies
      1
      Views
      345
      1
    3. duplicate GeGeek

      June 1, 2013 at 4:32 PM
    1. Poll Ends Options 1

      • Scorpion
      • June 2, 2013 at 1:52 PM
    2. Replies
      1
      Views
      298
      1
    3. Tim Düsterhus

      June 2, 2013 at 1:52 PM
    1. installation problem 6

      • StratoKyke
      • June 2, 2013 at 2:55 PM
    2. Replies
      6
      Views
      773
      6
    3. StratoKyke

      June 2, 2013 at 2:55 PM
    1. Fatal Error unknown

      • Scorpion
      • June 2, 2013 at 6:59 PM
    2. Replies
      0
      Views
      195
    1. redirect links don't redirect

      • Aslan
      • June 3, 2013 at 3:11 AM
      • Aslan
      • June 3, 2013 at 3:11 AM
    2. Replies
      0
      Views
      230
    1. Page Title don't stay registered 24

      • duplicate GeGeek
      • June 3, 2013 at 10:17 AM
    2. Replies
      24
      Views
      3.1k
      24
    3. duplicate GeGeek

      June 3, 2013 at 10:17 AM
    1. Language key messing 1

      • XxidroxX
      • June 3, 2013 at 5:16 PM
    2. Replies
      1
      Views
      386
      1
    3. XxidroxX

      June 3, 2013 at 5:16 PM
    1. Problem Forum with Delete Post 5

      • Kalistos
      • June 5, 2013 at 12:27 AM
    2. Replies
      5
      Views
      1.1k
      5
    3. Alexander Ebert

      June 5, 2013 at 12:27 AM
    1. Timeframe not translatable 1

      • Trace
      • June 5, 2013 at 9:10 PM
      • Trace
      • June 6, 2013 at 11:44 AM
    2. Replies
      1
      Views
      310
      1
    3. Matthias Schmidt

      June 6, 2013 at 11:44 AM
    1. beta 1 to beta 3 upgrade ACP error

      • Niels
      • June 6, 2013 at 11:51 PM
      • Niels
      • June 6, 2013 at 11:51 PM
    2. Replies
      0
      Views
      198
    1. Bug -> Show button in WYSIWYG editor

      • duplicate GeGeek
      • June 10, 2013 at 11:22 PM
    2. Replies
      0
      Views
      302
    1. Wrong variable in Add Custom User Field form

      • Eagle1281
      • June 11, 2013 at 5:22 PM
    2. Replies
      0
      Views
      335
    1. Post before activation 4

      • Andrew B.
      • June 17, 2013 at 12:53 AM
    2. Replies
      4
      Views
      576
      4
    3. Andrew B.

      June 17, 2013 at 12:53 AM
    1. Error : security reasons. 10

      • davpet
      • June 8, 2013 at 9:01 PM
      • davpet
      • June 18, 2013 at 9:24 AM
    2. Replies
      10
      Views
      978
      10
    3. davpet

      June 18, 2013 at 9:24 AM
    1. Problem installing beta 3 17

      • StratoKyke
      • June 20, 2013 at 11:01 AM
    2. Replies
      17
      Views
      2k
      17
    3. duplicate GeGeek

      June 20, 2013 at 11:01 AM
    1. unsubscribe error 1

      • Andrew B.
      • June 20, 2013 at 11:35 PM
    2. Replies
      1
      Views
      444
      1
    3. Alexander Ebert

      June 20, 2013 at 11:35 PM
    1. Poll Ends (optional) 2

      • duplicate GeGeek
      • June 21, 2013 at 8:37 PM
    2. Replies
      2
      Views
      411
      2
    3. duplicate GeGeek

      June 21, 2013 at 8:37 PM
    1. wbb.acp.bulkProcessing.post.success - bug

      • GamaPL
      • June 24, 2013 at 7:59 PM
      • GamaPL
      • June 24, 2013 at 7:59 PM
    2. Replies
      0
      Views
      171

Label

Display Options